Laden Evenementen

GRP Media School “Media Essentials” Sessie 1 – Mediaplanning Basics: Definities en toepassingen van de belangrijkste mediabegrippen

17:30 - 20:30
FacebookTwitterLinkedIn

In het eerste gedeelte behandelt de spreker het toenemend belang van metingen, de noodzaak van eenheid van bron en de rol van het CIM hierin. De methodologie van de persstudie evenals deze van de Plurimedia Producten en Attitudestudie en oplagecontroles worden uitvoerig behandeld. In het tweede gedeelte legt de spreker de meest gebruikte mediabegrippen uit en wordt de cursist aan de hand van oefeningen ermee vertrouwd gemaakt.

 

Spreker: Nadine Van Rensbergen.

 

Het opleidingsprogramma van de ‘Media Essentials’ cyclus (8 sessies) behandelt de basisbegrippen van mediaplanning die onmisbaar zijn voor elke professional uit de communicatiesector. De verschillende media passeren de revue, waarbij wordt ingegaan op de mogelijkheden van het medium, de studies die gebruikt worden in het planningsproces, de creatieve aspecten en de impact. Verder is er plaats voor oefeningen om de kennis te testen en om te zetten in de praktijk. 

 

Locatie: ‘RTL House`, Jacques Georginlaan 2 in 1030 Brussel. 

Duur: van 17u30 tem 20u30 (sandwiches pauze voorzien).  

Inschrijving: klik hier.