Laden Evenementen

De Persgroep Advertiser`s Academy Mobile

09:00 - 13:00
FacebookTwitterLinkedIn

Mobiele nieuwsconsumptie stijgt. Niet verwonderlijk nu bijna iedereen 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 zijn smartphone en/of tablet bij zich heeft. Mobiel is overal en groeit zienderogen; in 2016 wordt verwacht dat 1 miljard mensen een smartphone zullen gebruiken op onze aardbol. Tijd voor een seminarie over mobile. We nodigen u graag uit voor dit event met een aantal interessante sprekers.

 

Hoe ziet het mobiele landschap er nu uit en wat is de impact ervan op nieuwsmedia? Kurt Minnen, Digital Media Manager bij de Persgroep Publishing, deelt zijn inzichten met u en brengt u ook enkele interessante conclusies.

 

Siska Truyman van OPPA vertelt over de nieuwe mobiele doelgroep en de verwachtingen die deze heeft. En over het belang voor uitgevers om zich aan die mobiele doelgroep aan te passen.

 

Justin Campbell is Sales Director bij AdGibbon, een platform voor mobile advertising. Zij bieden Mobile Rich Media aan voor mobile advertising. Justin neemt u mee in de wereld van mobiele formaten en inspirerende mobile cases.

 

Programma

9u00: Ontvangst met ontbijt

9u30: Het mobiele landschap en de impact ervan op nieuwsmedia – Kurt Minnen, Digital Media Manager, de Persgroep Publishing

10u10: Mobiele consumenten: een nieuwe doelgroep – Siska Truyman, Digital Media Consultant, OPPA

10u50: Pauze

11u15: Mobile formats and inspiring cases – Justin Campbell, Sales Director, AdGibbon

11u45: Q&A Justin Campbell

12u00: Walking Lunch

 

Locatie: Auditorium van de Persgroep Publishing, Brusselsesteenweg 347, 1730 Asse.

Vragen? Contacteer de Persgroep Publishing op 02-4542618.