Laden Evenementen

CommPass: Mediabytes

17:30 - 20:30
FacebookTwitterLinkedIn

Hoewel alle media vandaag gedeeltelijk digitaal geworden zijn, blijft de digitale wereld een ecosysteem op zich. Dat heeft alles te maken met het “one-to-one” aspect : elk contact wordt apart geleverd en dat brengt nieuwe mogelijkheden van tracking, targeting, personalisatie en automatisatie met zich mee. De keerzijde is echter de hoge techniciteit en de hoge snelheid waarmee deze kanalen evolueren. Het gevolg is een wereld van ver doorgedreven specialisaties, die moeilijk om volgen is voor professionals met meer generalistische inslag.

Met de cyclus “Mediabytes” willen we aan die problematiek tegemoetkomen. De ambitie is om voldoende in detail te gaan om de techniciteit te begrijpen, zonder evenwel het overzicht te verliezen. Geen eenvoudige challenge !

De cyclus bestaat uit 5 live sessies van 17u30 tot 20u30 en wordt gegeven door gerenomeerde professionals uit de digitale wereld. De cyclus gaat door op dinsdag in september-oktober. De cursus zal gegeven worden afwisselend in het Frans of Nederlands, naargelang de moedertaal van de spreker, met een streefdoel van taalevenwicht. De aanwezigen kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Na afloop van de cyclus volgt de test, die bijdraagt tot de totale score voor het CommPass Certificaat. Om voor het Certificaat in aanmerking te komen moet u minstens 80% van de lessen bijgewoond hebben (er wordt rekening gehouden met gewettigde afwezigheden) en een min. slaagscore van 70% behalen.

De eerste les vindt plaats op 20 september.