66 cases halen shortlist van de BOCA Awards

FacebookTwitterLinkedIn

ACC en Custo organiseren voor de vierde keer de Best of Content Awards. Dit jaar doen ze daarbij beroep op een jury van 31 opdrachtgevers uit de content marketingwereld.

De jury heeft zich online uitgesproken over 107 cases. 66 entries haalden de shortlist: 30 in de categorie Content Marketing (Strategy & Distribution) en 36 in Content Craftsmanship. De juryleden hakken de knoop door tijdens de live jurydag op 19 oktober in Lamot te Mechelen.

De Craftsmanshipjury zal het fysieke materiaal voor de Craftsmanship Awards beoordelen, terwijl de Content Marketingjury de geshortliste bureaus binnen de Content Marketingcategorieën zal beoordelen tijdens een live presentatie van de geselecteerde cases.

Daarbij valt op dat vooral The Fat Lady het meeste kans maakt om in de prijzen te vallen, met 7 shortlists in de Content Marketingcategorieën en 6 shortlists voor de Craftsmanship Awards. Com&Co en OnlyHumans zijn de runner-ups met elk 5 geshortliste cases. In totaal maken 23 bureaus kans op een felbegeerde BOCA 2021 Award.

De volledige lijst met alle genomineerde cases kan u hier terugvinden.