65 inzendingen voor de eerste FeWeb Excellence Awards

FacebookTwitterLinkedIn

Digitale expertise en innovatief ondernemerschap: daar draait het om bij de FeWeb Excellence Awards. In totaal dingen 65 digitale projecten mee naar de prijs voor de technisch meest performante website. Daarnaast bekroont de jury de meest veelbelovende start-up en de meest innovatieve groeier onder haar leden.

 

De uitreiking vindt plaats op dinsdag 8 december in Wolubilis tijdens het FeWeb Congress in aanwezigheid van meer dan 200 digitale professionals. Enkel de bedrijven die lid zijn van FeWeb, de beroepsvereniging voor webbedrijven, kunnen deelnemen aan de FeWeb Excellence Awards.

 

Patrick Marck, directeur van FeWeb: “Adverteerders willen uiteraard het maximum halen uit hun online branding en performance campagnes. De technische performantie van de (mobiele) website en landingspagina`s waarnaar een campagne verwijst, bepaalt het uiteindelijke succes van de digitale strategie. De expertise van onze webbedrijven zit hem precies in het technisch performant ontwikkelen van websites en online campagnes”.